.:: my boss is better than yours ! ::.

ujan rentik - rentik
air bergelora
lalalala ~

time - time hujan bez jer tido kn?

MyEm0.Com


dengan rentak irama dari cengkerik
gendang gendut berlatarkan katak
perghhhhhhhhhh !
nak tido kompem tak lena


MyEm0.Com


malasnyer nak pi kerja

oh,no !!!!!

MyEm0.Com


da pukul 10.15
dah lewat 1 jam 15min !!

MyEm0.Com


time naik bas :
asal sumer pandang aku nih ?

MyEm0.Com

* malu aku dibuatnya ~~~



aku apa lagi . . control ayu la
cehhhh ~ evil laugh


sampai jer opis
mata depa2 pandang aku
asal ha ?
taw la ku lewat 2jam =.=
ikut hang pa la nak tengok aku
yang penting bos aku
puhhhh3 ~ tulun jangan marah dulu
aku ada alasan yang sangat kukuh ye Jenette Lim

MyEm0.Com

kena marah ke ?
korang rasa ?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


MyEm0.Com


sekali lagi aku dimalukan =_=
uwaaaaaaa
bos tegur aku
'u tak gosok baju ke ?'


MyEm0.Com

patot la sume mata asek nk ngendap aku jer
aku baru je perasan !
adoyai


dengan senyuman manis
kata - kata yang agak lembut

MyEm0.Com

'mummy , wo dui bu qi'
('mummy , saya minta maaf')

pelepap !

MyEm0.Com

sebijik kena atas pale . .






bos tak tumbuk aku la
bos cuma hentak fail dia je kat atas pale bahu aku

J.Lim : 'wei shenma? ayooo . . still raining outside there huh?'
aneng staf terbaik : yup . still raining . i have no umbrella LOL mummy
J.Lim : ok2 . take one in my ofis .

MyEm0.Com JUST TAKE IT ? CAN I CHOOSE IT RANDOMLY ? OMG !

xiexie ni ^^



tuh baru satu hal derrrrr .
ada lagi nih nak citer



hari yang sama jugak

dengan selaju siput aku masuk opis bos
cari peluang untuk berdua-duaan

tettttttttttttttt . . .

MyEm0.Com

TOLONG JANGAN SALAH PAHAM




berdua untuk discuz sumthing yang agak berat nak diungkapkan dari lidah aku yang lembut nih

ehem . dengan berdebar + menggigil aku try nak pancing dia

aneng kaki bodek : mummy , actually i've to resign end of this month but emmmm .
J.Lim : ha ? why ? tell me what your plan after you resign
aneng kaki bodek : actually , i refuse to do it but i MUST .
my bestfriend nak tawen . so , saya diajak . so kena la pergi .
J.Lim : ha ? member u nak kawen ma . bukan u
aneng kaki bodek : ya . wo qu tao . tapi , saya ada hal lain la mummy
J.Lim : hal ape ?
aneng kaki bodek : saya nak pergi lepak2 + siar2 + tenangkan fikiran
J.Lim : ????????
aneng kaki bodek : sebab saya nak exam . saya nak cuti tapi saya tahu request saya tak akan di approve kn sebab position saya amat penting dalam company nih . thats why i have to resign
J.Lim : berapa lama u nak cuti ?
aneng kaki bodek : 8hari
J.lim : exam berapa lama ?
aneng kaki bodek : 4hari KOT
J.Lim : send me your convert letter then i give you 2weeks for holiday
aneng kaki bodek : ternganga mulut aku ibarat budak sembil lagi terpangu

betol ke aku dengar ?

MyEm0.Com

happy saya dibuatnya

tiba - tiba terasa angin sempoi - sempoi tak reti bahasa
tanda angin terlebih baik !

MyEm0.Com

thanx a lot J.Lim

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


rupa rupanya COOL jugak bos aku nih dari yang disangka . hahahhahha
korang jeles tak ?

nak tau tip tak ?
MyEm0.Com

mudah aja :

  • lau korang kena marah ngan bos , korang senyap jer . senyum jer . jangan simpan pape pun dalam hati
  • jaga hati dia (jangan lak depan baik belakang kutuk berbakul - bakul)
  • ambil tahu pasal dia (dressing or wuteva)
  • puji la juga kadang2

my boss call me 'funny + crazy girl'


my bos is singaporian . die tak tahu bermalay . sama macam saya . seloroh sajala ~






2 pucuk surat:

Alin

wakakaa comel betul aksi kartun nie :D

aneng hitchies

hahahha . thx2 . tp ia mmg kiut kn ??? ngeeee

 

Followers