kenapa ramai sertai contest blog ?

memang aku tak nafikan dunia blog dunia hiburan yang amat luas penggunanya . macam - macam yang dikongsi bersama tak kiralah sama ada pasal dunia si blogger mengenai hati dan perasaan atau apa saja . malah aku juga berblogim untuk perkembangan biznez art . kongsi ilmu dan isu - isu hangat . sepertimana yang diungkitkan oleh aku 'kenapa begitu ramai blooger yang join contest dalam dunia blog ?'


mungkin hadiah yang menarik kan ? macam contest nih . klik sini . menarik kan hadiah tu ? sape yang tak nak menang wang tunai . penaja ? mungkin salah satu faktor juga . nak tahu sape penaja yang terbesar & terbanyak sponsor ? klik sini . mungkinnnnn contest yang menarik perhatian orang ramai macam ini . klik sini . atauuu sesaja nak mencuba nasib ? ahahaha . klik sini . ok ! last . klik sini kalau nak tips penjagaan muka

thanks blogger kerana sudi membaca . hehe

4 pucuk surat:

Addin

contest blog, if luck dapat la menang :) tapi maybe nak dapat lebih kawan or kenalan .

khairul

sinnagh sini lepas terok kena hacked

Syukur Alhamdulillah dan terima kaseh atas sokongan .http://gilamodified.blogspot.com/2011/09/syukur-alhamdulillah.html

AdaLAh aQ..

hahahahhaa... kehkehkeh..

Xavi De

entah...xpernah join contest....:p

 

Followers