contest : Serlahkan keyakinan mu

Selamat pagi
Ohiyo 
Good morning

Pada pagi yang indah lagi sejuk
sampai menggigil - gigil 


Aneng adakan satu contest khas buat blogger mahupun facebooker di luar sana
iaitu
CONTEST : SERLAHKAN KEYAKINAN MU




Syarat Penyertaan :

Photobucket

 Tempek dalam entry bagi bloggers
 Peserta HANYA perlu menghasilkan satu karya kreatif anda
 Letakkan karya anda di dalam satu entry tajuk contest (bagi blogger)
ATAU
 muat turun hasil karya anda melalui laman sesawang di No art no life page
Nyatakan nama , asal & teknik yang digunakan spt vector , illustrator , photoshop , premier pro dsb
 terbuka nak hasilkan apa - apa karya selagi ianya ART atau SENI
.:: tidak kira by hand atau komputer >Doodle segala bagai dikira<
 Terbuka kepada semua warga Malaysia kecuali kakitangan komik malaysia , gempak starz dsb
 Tarikh tutup penyertaan : 15 DISEMBER 31DISEMBER 2011
 Penyertaan akan terbatal sekiranya kurang dari 50 orang (blogger)
&
kurang 50 orang facebooker
 Terpulang kepada peserta nak tambah aneng sebagai kawan atau tak tapi HARUS ingat ,
LIKE page No Art No Life
 Tag kepada 7rakan . pastikan mereka tahu
 Penyertaan akan diadili oleh 3 orang pakar
Eye
Oly Lukis
Selamat Cumat


Hadiah :-
 TEMPAT PERTAMA - wang tunai RM100 + potret
 TEMPAT KEDUA - wang tunai RM50 + potret
 TEMPAT KETIGA - potret




SELAMAT MAJU JAYA

7 pucuk surat:

ღ Nurrul

thanks for invite me :)

aneng hitchies

^^

shuttet

(^_^)

Alieff

nak join nak join!
hmm... janganlah batalkan contest ni kalau tak cukup 100 contestant (blogger+facebook users).
kalau 23-30 participation pun dah okeh kan... >.<

aneng hitchies

boleh ^^

CintaZulaikha

tak pandai lukis lah awak...org lidi boley??? hehe

aneng hitchies

boleh ^^
guna komputer apa jenis software pon boley

 

Followers