Visit Terengganu | New Design |

Cuti dua minggu penuh dengan pelbagai assignment bagaikan nak gila . semua bnda nak rushing . Lebih -  lebih lagi Aneng kerja sepanjang cuti nih . Logo Corporate ! Satu - satunya assignment yang berjaya buat Aneng naik gila untuk menyiapkan design logo Visit Terengganu , letterhead , brochures , name card dan segala bagai . keluar air mata darah pun logo nih takkan siap nyer ! Mencik !

logo Visit Terengganu

Agak - agak korang lah . Kalau ada pendatang asing yang halal imigresennya datang ke Malaysia , beliau akan tertarik hati tak na visit Terengganu ? Nih jer yang Aneng mampu buat =(



Promotion item plak Aneng pilih untuk buat t-shirt . Korang nak beli takkk ? tak nak ? okkkk . wohuuuuu T.T

Delivery Car

Mini cooper derrrr ! Ahax . tak taw nak buat kereta jenis ape . yang nih jer yang terlintas di hati . 

Ley tak korang tolong komen ? kalau ada idea yang lagi bagus . =.=



komen

2 pucuk surat:

DrSam

Assalamualaikum,
Google logo visit terengganu 2013 terjumpa blog ni. Personally saya sangat tertarik dengan logo ini. Ada gaya klasik dan juga artistik yang tinggi. Tahniah!

aneng hitchies

Waalaikumussalam DrSam . Terima kasih atas pujaian encik =)

 

Followers