barang panas !!!


yang nih memang aku tak ley blah ! memang tak suka . allergic dengan YNWA ! tp xpe . mana tahu barang panas nih macam pisang goreng . aku sekadar tulun member aku jual barang panas


tiket

training pass


apa tunggu lagi ???


tak kan nak tengok jerrr ??


tak kan nak tengok iklan jer ??



tengok tv je ker ??


malang nasib LIVERFOOL ada fan macam u all

yang penting tunggu 13July plak .
*ARSENAL the best~




tempah jer ngan aku kompem dapat HALF PRICE dan juga ada hadiah menarik !


nak taw camner nak dapat adiah ?? klik sini

7 pucuk surat:

Hafizzi Aziz

buat churp2 ye. nak tiket tue!

aneng hitchies

hahahhaha . sambil2 wat partym ^^

da vouge boutique

macam mana nak dapat tiket ?

aneng hitchies

^^ senang2...klik jer link

peguki

nak juga!!

aneng hitchies

hahha , ada masa ke nak pergi peguki???

aneng hitchies

kepada sesiapa yang nak tiket nih . tggl kan email anda di entry ini ^^

 

Followers