Apa beza Vector dengan Illustrator ?

ada persoalan - persoalan anak suka seni yang baru berjinak - jinak dalam dunia seni bertanya
APA BEZA VECTOR DENGAN ILLUSTRATOR ?

Kepada yang masih ragu - ragu . aneng tolong selesaikan masalah korang . Baca dialog antara Pelukis dengan anak watan yang baru dalam dunia seni


Berharap korang faham apa yang dibincangkan ^^

komen

4 pucuk surat:

keri ikhwan

aneng, ce tukar comment box ni jadi pop up window, kan senang gua nk komen.

xde yg konfius pun. memangla vector x sama ngan illustrator... vector lukisan, illstrtr sofwer...
tp vector tu adalah sejenis illustration, betul tak

aneng hitchies

erkkk . bukan tu persoalan yang dimaksudkan . maksudnya , hasil dan texture lukisannya . paham ?

keri ikhwan

pahamm.... kot :)

aneng hitchies

kot ???? =.=
oh , ya . persoalan Keri semalam . sorry . xdpt reply semalam . tenet poblem


Erm.. Tak juga, ada orang dia warnakan secara plain je.. tak ada gradient, tak ada tone. Hehe.. Honestly aneng tak mahir sangat dengan ilmu lukisan digital ni..

 

Followers